top of page

3d heeft het afgelopen decennium een flinke ontwikkeling doorgemaakt en is in deze tijd niet meer weg te denken. We komen het dagelijks tegen in reclame-uitingen, films, games, websites, etc. Vaak herkennen we het niet eens als 3d, maar ervaren we het als werkelijkheid. In de wereld van het ontwerp en architectuur is het een onmisbaar gereedschap geworden. Handschetsen en sketchup tekeningen zijn vaak niet meer genoeg om het ontwerp te verkopen of inzichtelijk te maken. De potentiële koper wil zien hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien. Het ontwerp fotorealistisch presenteren is daarom ook in veel gevallen dé manier. Studio De Bijkeuken heeft de kennis en ervaring om dit te verzorgen.

Studio De Bijkeuken is opgericht in 2003. Liefde voor architectuur en tekenen is gebundeld in de kunst van het visualiseren van ontwerpen. Door de achtergrond in de bouwkunde en interieurbouw begrijpen we bouwtekeningen en ontwerpoplossingen.

De gemaakte artist impressions kunnen op allerlei manier ingezet worden, op websites, groot formaat prints, brochures, bouwborden, etc. Daarnaast is het ook mogelijk om 360 graden views te maken om te tonen op uw telefoon al dan niet in een VR bril.

Studio De Bijkeuken kenmerkt zich als een gedreven specialist met kennis van zaken, flexibele opstelling, ruime ervaring, korte lijnen, passende prijzen en als sparringpartner tijdens het proces welke topkwaliteit nastreeft.

De werkwijze volgt een eenvoudig traject. Alle benodigde informatie (CAD tekeningen, schetsen, kleur- en materiaaloverzicht, referentiebeelden van materialen en/of situaties en eventueel 3d model) wordt door de opdrachtgever aangeleverd. Tevens worden de standpunten en beeldtaal bepaald. Aan de de hand van deze info wordt het model in 3d gebouwd en zullen tijdens het proces previews worden gestuurd om tot het juiste eindresultaat te komen. De looptijd van dit traject is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de opdracht en wordt per project bekeken.

site icoon 3.png
bottom of page